Sint Gummarus Café Logo

Self - Orders only

Hoewel wij de drankjes altijd naar uw tafel brengen, nemen wij geen bestellingen of betalingen aan uw tafel. Deze aanpak is bedoeld om tijd te besparen, snellere service te bieden en meer te investeren in deze prachtige locatie.


Digitale Bestelling

Scan eenvoudig de QR-code op uw tafel om digitale bestellingen te plaatsen en te betalen.

Aanvullende Instructies

 1. Scan de QR Code: Gebruik uw camerafunctie; er is geen extra QR-scans-app nodig. Het gebruik van dergelijke apps kan soms tot betalingsproblemen leiden, niet omdat we dat willen, maar omdat banken er vaak wantrouwig tegenover staan.

  Als uw camera de QR-code niet kan lezen, kunt u ook naar:

  www.gezelligstecafevanlier.be

  Ga naar "menukaart" om ons menu te bekijken.

 2. Bekijk & Bestel: Blader door ons menu en tik op "+ bestel" voor de items die u wilt bestellen. Pas de hoeveelheden aan met de - of + knoppen.

 3. Ga naar Betaling: Klik op de betaalknop onderaan.

 4. Controleer & Bevestig: Controleer uw bestelling en bevestig.

 5. Kies uw Betaalmethode: Voor Bancontact, tik op "open uw bancontact app" om uw bank-app te gebruiken zonder extra kaartlezer of andere apps.


Belangrijk:

We ontvangen uw bestelling pas nadat de betaling is bevestigd.


Oeps:

Als u technische problemen ondervindt tijdens uw bezoek, probeer dan uw browser te sluiten voordat u uw bestelling plaatst.


Als digitaal bestellen niet voor u werkt, kunt u gerust bestellen en betalen aan de toog. We brengen uw drankjes altijd graag naar uw tafel.